Bez povoleného JavaScriptu není tento web plně funkční!

Laboratorní práce Ryby v 7.B

  • Mgr. Olga Kryszczuk

Vloženo: 11:42

V 7.B jsme se vrhli na téma "Sladkovodní a mořské ryby" mírně netradičně. Představme si uzené makrely, chlazené pstruhy, konzervy sardinek a šprotů - ano, to všechno byly naše pomůcky do laboratorní práce. Žáci si ve skupinách porovnali vnější rozdíly ve stavbě těla ryb, vyzkoušeli si vypreparovat kostru z uzené makrely, ploutve i žábry. Někteří se dokonce nebáli pitvat i oko pstruha duhového. Po pečlivé práci odebrání mezisvalových kůstek makrel jsme si ze zbylého masa připravili pomazánku a vše jsme zakončili další ochutnávkou pomazánky z konzervovaných rybiček. 

Galerie

Tento web využívá k poskytování služeb soubory cookies.

Více informací